Om Oss

Rörmokare, Rörjour, VVS-jour i  Ystad Skurup med omnejd. RÖRAKUTEN  MåBraHus utför rörarbeten, VVS installationer och reparationer, fastighetsservice samt jour rörmokare vd akuta fel. Vi utför arbeten i södra Skåne och erbjuder jourtjänst i Ystad Skurup med omnejd MåBraHus VVS & Bygg Rörläggare - rörmokare, rörarbeten, murarbete ,murning  putsarbeten , rot , snickare,  SkåneVVS, Säkert Vatten, VVS-montör, rörläggning, rörinstallation, rörmokare, snickare, murare i Ystad, Simrishamn, Malmö, Trelleborg, Sjöbo


Företagets verksamhet


MåBraHus arbetar i huvudsak med totalentreprenader inom tillbyggnader och renoveringar. Företagets ambition är att skapa miljöanpassade byggnader som har lång livslängd i vackert estetiskt utförande och som ger ett ekonomiskt hållbart byggande ur alla hållbarhetsaspekter; ekologisk, ekonomisk och socialt.

MåBraHus affärside är att leverera hus med väl genomtänkta materialval och genom att sammanlänka ny innovation med gammal beprövad byggteknik. Vi tar till vara den historiska kunskapen om hur en plats samverkar med byggnader och människor. I MåBraHus projektering av en nybyggnation tas hänsyn till att placering, form och proportion blir väl avstämt med människan och landskapets förutsättningar. Med detta som grund vill vi vara med att forma framtidens kulturmiljö, ett kulturlandskap där människans behov och hälsa står i samklang med jordens resurser.


MåBraHus spänner över ett brett spektrum inom byggsektorn. Vi erbjuder dig att bygga ditt hus med totalentreprenad. Ett smidig och trygg sätt att bygga ditt hus. Vi utför VVS, snickeriarbeten, plattsättning, puts och murarbeten, el, mark och anläggningsarbetare i Ystad, Simrishamn, Malmö, Trelleborg, Sjöbo med omnejd.

Historik


MåBraHus grundades 2010. Huvudverksamheten är att skapa förutsättningar för hälsobefrämjande livsbetingelser genom  byggnation och förvaltning av vår miljö.


Företaget drivs och förvaltas av Johnny Ewald, född i Viken, Skåne. Johnny Ewald har arbetat sedan mitten av 1980-talet inom byggverksamhet, men har även varit verksam inom regionalt utvecklingsarbete. Det regionala arbetet har varit inom Region Skåne, Malmö stad samt Helsingborgskommun

Johnny Ewald       


Verksamhetsledare MåBraHus

2010 beviljades företaget Jordbruksverkets och Länsstyrelsens EU bidrag för hållbart företagande i Skåne.


2019 erhöll MåBraHus utmärkelsen UC Guld – Högsta kreditvärdighet.

MåBraHus klassificeras i Riskklass 5 och har i och med detta ett Guldsigill och Guldcertifikat. Företag som klassificeras i Riskklass 5 bedöms ha högsta kreditvärdighet och de har 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.


Högsta kreditvärdighet

Enskild Firma


MåBraHus utförmiljöanpassat byggande med lång livslängd,ekologisk ekonomisk och socialthållbarhet.